e-pushere-pusher

FAQtisk

Her kan du se spørgsmål og svar vedrørende E-pusher

Hvem har gavn af bogen?

Den er skrevet til alle, der arbejder seriøst med deres e-butik. Der er uvurderlige råd til begynderen og der er guldkorn til dem, der har været i gang i 10 år. Uanset hvilket niveau du er på, så vil der være ting i bogen, som giver dig mere omsætning. Men husk, at du ikke kommer nogen vegne, hvis du ikke giver den en skalle!

Er bogen relevant, hvis jeg ikke sælger noget på mit website?

Alle virksomheder sælger noget på deres website, ellers havde de det ikke. Det kan godt være, at der ikke er en direkte handelsfunktion, men det betyder ikke, at virksomheden undlader at sælge på sitet.
Bogen er også en klar hjælp til dem, der ikke har en handelsfunktion, men dit mål skal være, at sitet skal tilføre din forretning mere omsætning, ellers er bogen naturligvis ligegyldig.

Er bogen svær at læse og bruge?
Nej, det er den bestemt ikke. Jeg hader smart konsulentsprog, som kun har til formål at dække over mangel på praktisk erfaring. Bogen er skrevet i et let sprog, som hjælper dig til en højere omsætning.
Du kan læse bogen forfra eller bagfra, så du kan springe til det kapitel, der interesserer dig mest. Dertil er alle svære ord linket direkte til en online leksikon, så du med blot et klik, får dem forklaret.

Hvad koster bogen?
Prisen for bogen er 1.875 dkr. inkl. moms.

Hvordan betaler jeg?
Du køber den direkte her på sitet med Dankort eller Kreditkort. Du kan dog også vælge at betale med faktura. Betaler du med kort, så får du E-pusher med det samme og du kan så komme i gang med at tjene flere penge på din e-butik hurtigt. Bestiller du pr. faktura, så får du den, når du har betalt regningen.

Hvilket format kommer bogen i?
Det er en e-bog i pdf-format, som du kan printe ud eller læse på skærmen.

Kan jeg ikke komme frem til de samme resultater uden at læse bogen?
Jo, det kan du sikkert godt, men det vil nok også tage dig nogle år at komme så langt. Spørgsmålet er så, om du vil vente så længe?
Men hvis du selv vil forsøge, så er det bare om at læse en røvfuld bøger og rapporter om e-handel og så efterprøve teorierne i praksis. Specielt rapporterne fra MarketingSherpa er fantastiske, men vær opmærksom på, at de koster små 300 $ stykket.

Kan jeg ikke finde de samme informationer gratis ude på nettet?
Det er ikke så nemt at svare på. En del vil du nok kunne finde, men du skal lede længe, og du vil typisk få en amerikansk vinkel på tingene. Jeg tager udgangspunkt i en butik der drives fra Danmark, og der er trods alt en stor forskel. Dertil er der faktisk heller ikke mange amerikanere der har 14 års erfaring med e-handel.

Er der andre end dig selv, der synes, at E-Pusher er pengene værd?
Ja, jeg har solgt mere end 3.000 E-pushere., og en del af køberne har været så rare, at fortælle om deres oplevelser med E-pusher – Kig her.
Du kan også besøge E-pushers fanside på Facebook, den har mere end 1.500 fans:

E-pusher on Facebook

Kan man debattere bogen et eller andet sted?
Ja da, der er godt gang i diskussionerne på Amino, så der kan du læse indlæg og selv deltage i diskussionen.
Og igen på Facebook her

Hvordan får jeg fat i E-Pusher?

Du kan købe den fulde version E-pusher 3.0 – Kig her
Prøv evt. den gratis smagsprøve, light-version der er opdateret i efteråret 2008, ved at klikke her

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at maile mig.

De bedste hilsner

Martin Thorborg
martin@thorborg.dk

Ps. Hent gratis E-pusher Light her