e-pushere-pusher

Klar i spyttet

Når alt kommer til alt
– så er det resultatet på din webshops bundlinje, E-pusher handler om og vil forbedre.

Men hvad synes køberne om E-pusher, og hvad har de fået ud af den? Det kan du se nedenfor, og der er mange flere udtalelser her, idet tilfredsheden har været overvældende fra store som små e-butikker:

“E-Pusher will send your sales through the roof. Listen to Martin Thorborg, read E-Pusher implement the advice immediately and you can get amazing results.Many books promise the earth but deliver little. This book is different. By using the strategies Martin Thorborg teaches I am receiving exponential growth in visits, newsletter sign ups and SALES. It‚s the best internet investment you can make!”

Alun Biggart
www.alun.dk

line

“Jeg troede efterhånden, at vi i BilligVVS.dk havde styr på det meste indenfor nethandel, men jeg blev hurtigt klogere, efter at havde erhvervet E-Pusher.Bogen har givet os mange nye ideer og samtidig bekræftet os i, at mange af de ting vi gør, ikke er helt tossede.Jeg glæder mig meget til version 2.0, men frygter også at læse den, da jeg har erfaret, at det kan nemt kan skabe en del stress, da jeg er sikker på, at der ligger masser af guldkorn, som kun kan gå for langsomt med at få implementeret i vores shop.Jeg vil derfor opfordre alle, der ønsker at drive seriøs nethandel, til at få bestilt E-Pusher en fremragende bog både for nybegynderen og den erfarne”.

Jesper Bunde-Pedersen
www.billigvvs.dk

line

“Du skal implementere Martins råd. Du føler måske at du ikke har tid til at gøre så mange ting i år, så du er fristet til at udskyde forbedringsprojektet til næste år. Eller måske er du uenig i et par af hans forbedringsforslag. Ingen af disse undskyldninger holder. Tag et par ting du er enig i, og gør dem med det samme. Du vil utvivlsomt opdage at dit salg går frem allerede næste dag, og det vil give dig motivationen (og budgettet) til at tage fat på nogle flere af bogens råd”.

Jakob Nielsen
www.nngroup.com
Silicon Valley, Californien, juli 2007

line

“Efter at have implementeret en række af Martins anbefalinger steg konverteringsraten – altså andelen af besøgende, som ender med at købe – i løbet af en måneds tid med over 50%. Og vi er endda langt fra færdige med ændringsprocessen!

Der er slet ikke tvivl om, at Martin Thorborg efter mange års erfaring med internethandel ved, hvad han taler om. Så det er bare med at slå ørerne ud.”

Jørgen Balle Olesen
www.saxo.com

line

“Martin er ikke GUD og hans ord er ikke lov, men hvorfor opfinde hjulet, når du kan suge hans brede viden og erfaringer for relativt få kroner…tænk bare på hvad en konsulent tager i timen ;o)

Jeg har kun en ting at sige – køb den i dag, og tjen den hjem på 1 time!”

Bo Saksager
ComputerButik A/S

line

“Vi har bl.a. sitet www.mittrykkeri.dk, og i januar lavede jeg – efter at have læst din bog – disse tilføjelser til sitet:

1 – Crasher en kunde mit i bestillingen får kunden en mail med et link til at genoptage bestillingen. Samtidig tilbydes kunden 20% i rabat.

2 – ALLE kunder får fem dage efter, at vi har sendt dem en pakke tilbud om 20% på andre produkter i en uge.

Ovenstående to tiltag har tilsammen omsat for lidt over 30 kilo (141 ordrer) siden januar.

Det er ganske tilfredsstillende, da årets første måneder traditionelt set er sløve måneder.

Så tak for tippet.”

Anders Grønborg
Direktør – LaserTryk.dk A/S

line

“… Med fare for at lyde som en fedte-røv, så har e-pusher forvandlet vores virksomhed fra et hobbyprojekt til en succes! Hvor vi i slutningen af 2006 kun håbede at være en af de virksomheder, der overlevde på sigt, er vi allerede nu i 2007 fuldstændig sikre på at vi er kommet for at blive!”

Anne Billing
Eviggladogtusindben.dk

line

“Jeg kan konkludere følgende allerede efter 5 uger. Jeg har tjent min investering i E-pusher og Sebastians bog + seminaret hjem mere end 10 gange på 5 uger. Det syntes jeg er ret godt. Så mange tak for dit og de andres input, I gør en forskel for os som også ønsker at gøre en forskel.”

Esben Hammershøy
www.bonami.dk

line

Hent gratis E-pusher Light her